Háttér

Cégünket 1999-ben alapították. 2007-től meghatározó üzletágunk a bérmunka.

A Kft. menedzsmentje 1997-től az egyik legnagyobb hazai célszervezeten belül országos hálózatot épített ki és működtetett, több mint 2500 fő foglalkoztatásával. A támogatással kapcsolatos jogszabályi háttér megváltozása miatt döntöttek úgy, hogy saját céget hoznak létre, s ebben folytatják munkájukat.

Szolgáltatásaink színvonalával, rugalmasságával, kedvező árainkkal kevés hazai társaság tud versenyezni. Akkreditált foglalkoztatóként cégünk jogosult a a foglalkoztatáshoz állami támogatást igénybe venni.

Képesek vagyunk az ország bármely pontján, minden olyan kézi munkát kívánó tevékenységet is ellátni, melyeket nem kifizetődő gépesíteni, automatizálni, vagy saját alkalmazásban álló dolgozókkal elvégeztetni.

Stratégia

Üzletpolitikánk kialakítására, stratégiai irányvonalunk meghatározására a dinamizmus, a megbízhatóság és a rugalmasság jellemző. Célunk továbbá, a folyamatosan változó feltételrendszer ellenére, hogy a támogatott foglalkoztatásban, a bérmunkapiacon eddig elért eredményeinket megőrizzük és továbbfejlesszük. Cégünk kizárólag a jogszabályoknak megfelelő adminisztratív és fizikai munkafolyamatokat végez.

Megrendelőink érdekében használjuk az elmúlt évtized során a minisztériumokkal, munkaügyi központokkal, szakmai szervezetekkel kialakult jó kapcsolatainkat. Dolgozóink fejlődését továbbképzésekkel, egyéni rehabilitációs munkatervek kidolgozásával, térítésmentes jogi -, szociális,- életviteli szaktanácsadással, illetve komplex rehabilitációs szolgáltatással segítjük.

Fő profil

Fő profilunk a kézi munkára épülő csomagolás, termékkiszerelés, elektronikai alkatrészek gyártása, termékválogatás, műanyag alkatrészek összeállítása, átcsomagolása.

A jelenlegi több mint 400 fő munkatársunkkal célunk, hogy szolgáltatásainkkal kivívjuk partnereink elégedettségét a minőség, ár és határidők tekintetében. Megrendelőink világpiaci jelenléte egyértelmű követelményeket támaszt velünk szemben is: csak kifogástalan kivitelű termékek kerülhetnek kiszállításra, melyeket minden esetben a vásárlók minősítenek.

Jövőkép

A következő 3 évben a szolgáltatási szférában, ezen belül a „handmade” területeken a piac egyik meghatározó szereplőjévé kívánunk válni 800-1200 fő foglalkoztatottal, országos lefedettséggel.

Partnereink

  • Henkel Magyarország Kft.
  • Nestlé Hungária Kft.
  • Magyarországi Hangszórógyártó Kft.
  • Electroplast GmbH
  • Dunapack ZRt.

A részletek a Referencia menüpont alatt találhatók

Társaságunk minden üzletfelével hosszútávú, korrekt, kölcsönösségen alapuló kapcsolatot épített ki, s a jövőben is erre törekszik.